Är en bagare i Alingsås som gör en resa i tiden. Ska öppna ett ekologiskt bageri med allt vad det innebär i med och motgång.....kan bli katastrof, kan bli hur bra som helst...en sak är säker.... lasse bakar o ler.....
måndag 19 december 2011
Normalfoto....
OK! Lägger till ett normalare foto av mig, men med samma snygga sneprick på hakan.....
Kanske lite kört, tar igen det nästa jul...,,nu är ju semlor det som gäller, Ska det bli slimpor, femlor Mors semlas semla eller....? Vad säger ni som vet......och ni som inte vet är det varianter av semlor, typ tremlor tre lock i enavlång semla femla fem lock i en ännu avlångare semla,ett lock fast stor och med mycket mandelmassa( ekologisk såklart) och hela mandlar instuckna är mor selmas semla( namn från PovelRamel)som var populär.......ja ja. Många varianter finns det , åter igen vad tycker ni, vad ska vi satsa på......?
Ingen större skillnad tycker jag ;-) Vörtbrödet från Korinten var outstanding, men det kanske inte passar så bra i Januari...
SvaraRaderaKanske lite kört, tar igen det nästa jul...,,nu är ju semlor det som gäller, Ska det bli slimpor, femlor Mors semlas semla eller....? Vad säger ni som vet......och ni som inte vet är det varianter av semlor, typ tremlor tre lock i enavlång semla femla fem lock i en ännu avlångare semla,ett lock fast stor och med mycket mandelmassa( ekologisk såklart) och hela mandlar instuckna är mor selmas semla( namn från PovelRamel)som var populär.......ja ja. Många varianter finns det , åter igen vad tycker ni, vad ska vi satsa på......?
SvaraRaderaFörsiktighetsprincipen. Kanske börja med ett par sorter och öka på om det går bra.
SvaraRaderaNu får du se till att ändra klockan för bloggen! Gå till Inställningar - Formatering - Tidszon - Välj (GMT+1.00)Stockholm. Klart!
SvaraRaderaTack, nu är det gjort.....
SvaraRadera